Ion Ţiriac a distrus o spălătorie cu fise încercând să intre în ea cu avionul

Adevăraţii miliardari sunt nişte oameni foarte chibzuiţi! Din păcate, însă, socoteala de acasă nu se potriveşte mereu cu cea din târg. Magnatul Ion Ţiriac a încercat să economisească câţiva bănuţi astăzi, spălându-şi singur avionul privat la o spălătorie cu fise din Sectorul 3 al Capitalei.

Din păcate, aterizarea, chiar şi pe locul dedicat camionetelor şi SUV-urilor mari, a fost mai dificilă decât se preconiza, iar Ţiriac a reuşit să distrugă spălătoria şi să-şi zgârie grav avionul – cheltuieli pe care va trebui, acum, să le suporte.

„Eu i-am zis să nu fie prost, să ducă avionul la o spălătorie normală, ca orice miliardar, dar el nu, că de ce să spargă 40 de lei pe un interior-exterior când poate să-l spele singur la jumătate de preţ. ‘Cu douăj de lei iau şase fise, îl fac cu superspumă, îi dau şi ceară, bag şi aspiratorul în carlingă’, aşa zicea. Te-ai scumpit la tărâţe, Ioane”, l-a admonestat pe Ţiriac prietenul său Marcellus, principe de Bergenburg, şi el un împătimit al avioanelor private.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de TNR
10 septembrie 2022 11:20
Citește mai mult despre: avion spalatorie tiriac

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult