Ion Țiriac a urcat azi pe vârful Moldoveanu, cu 40 de șerpași după el

Cu chef de puțină mișcare, Ion Țiriac a decis să urce în acest weekend pe vârful Moldoveanu. Evident, n-avea chef să-și care singur rucsacii necesari pentru urcare, așa că a fluierat scurt și în scurt timp 40 de șerpași s-au aliniat în fața lui. Miliardarul a avut nevoie de atât de mulți șerpași pentru că e o persoană specială, care are de cărat pe munte mult mai multe lucruri decât un om normal.

Într-un rucsac a fost cărat butoiul cu balsam pentru mustață, în altul bidonul cu caviar, trei rucsaci au fost burdușiți cu Acqua di Cristallo Tributo a Modigliani, cea mai scumpă apă din lume, alți șapte rucsaci fiind dedicați sticlelor de Dom Pérignon. De asemenea, au trebuit cărate mai multe rachete de tenis, iar doi rucsaci au fost umpluți cu mingi de tenis.

Urcarea lui Ion Țiriac nu a fost însă lipsită de peripeții. În Spintecătura Moldoveanului un șerpaș a rămas blocat între stânci, fiind scos de acolo abia după ce a fost uns cu balsamul de mustață al miliardarului. Ajuns pe vârful Moldovanu, Țiriac a scos rachetele de tenis și a lovit câteva mingi, unele din ele atât de tare încât au ajuns până pe vârful Viștea Mare, spre vădita nemulțumire a șerpașului care a trebui să meargă după ele.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
18 septembrie 2021 12:44
Citește mai mult despre: Ion Ţiriac Moldoveanu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult