Ion Țiriac: ”Am spus că între hoț și prost prefer hoțul pentru că-l aveam în față pe Rareș Bogdan”

Multă lume a comentat declarația lui Ion Țiriac de aseară, că între un hoț și un prost el preferă hoțul, dar nimeni nu a ținut cont de contexul în care omul de afaceri a făcut-o. Lucru remarcat azi inclusiv de Ion Țiriac, care a simțit nevoie să explice clar contextul care l-a făcut să aleagă hoțul în detrimentul prostului.

”Eram în emisiunea «Jocuri de putere», moderată de Rareș Bogdan. Cum naiba să aleg prostul, când eu îl aveam în fața mea pe cel mai mare dintre ei?”, s-a întrebat retoric Ion Țiriac. ”Păi nu alegeam prostul nici dacă aveam de ales între prost și lepros, prost și ticălos sau între prost și pesedist. Credeți-mă, după ce ai stat față în față cu un prost de talia lui Rareș Bogdan, nu vei alege niciodată prostul. NI-CIO-DA-TĂ!”

Miliardarul a adăugat că nici până la această oră nu și-a revenit din uluială după ce a stat față în față cu prostul proștilor, Rareș Bogdan. ”Pe lângă prostia monumentală, omul se îmbracă ca un papițoi și se și dă în exces cu un parfum de gherțoi, ce pare cumpărat din Obor”, s-a plâns Țiriac. ”Ca să nu mai zic că într-o pauză mi-a arătat poze cu aranjamentele florale ale lui nevastă-sa, de mi-a venit să vomit. Odios personaj!”

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
13 martie 2017 15:03

Alte articole

Vezi mai mult