Ion Țiriac are o geantă Louis Vuitton plină cu alte genți Louis Vuitton mai mici

Nu e aproape nicio diferență între oamenii săraci și oamenii bogați. Iar asta o arată un detaliu aparent banal, dar esențial pentru stilul de viață al omului modern: relaționarea cu punga cu pungi. Atât săracii, cât și bogații au în casă o pungă cu pungi.

Diferența apare doar la tipul pe pungi, dar acesta este doar un detaliu, principiul fiind același. Ion Țiriac, de exemplu, are o geantă Louis Vuitton mare plină cu alte zeci de genți Louis Vuitton mai mici. „Louis Vuittonul meu cu Louis Vuittoane“, își alintă Ion Țiriac punga lui cu pungi când le-o prezintă prietenilor veniți în vizită.

În ultima vreme Ion Țiriac a devenit însă mai responsabil și spune că nu-și mai cumpără genți Louis Vuitton atât de des ca înainte. „Mi-am angajat un om care are o singură treabă de făcut: să-mi amintească când ies la cumpărături să-mi iau Louis Vuitton-ul după mine. Și mă costă mai puțin să-l plătesc pe omul ăsta decât să-mi cumpăr o geantă Louis Vuitton de fiecare dată când uit să-mi iau una la mine când plec la cumpărături“, a povestit acesta.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
3 mai 2022 18:14
Citește mai mult despre: ion tiriac

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult