Ai pus vreodată bani la saltea? Ştiai la ce pericole te expui? Magnatul Ion Ţiriac a suferit recent o contuzie uşoară şi o fractură de deget după ce a căzut din pat, de la mai bine de 6 metri. Întrebat de ce doarme la o asemenea înălţime, Ţiriac a recunoscut că şi el ţine, ca tot românul, nişte bani sub saltea pentru zile negre.tiriac_bani_saltea_accident.jpg

“Ţiriac are sub saltea câteva zeci de milioane, nimic spectaculos, dar sunt în bancnote mici, de-aia pare aşa un morman”, spune Nuţa F., menajera afaceristului. “Eu i-am spus, şefu’, fă-ţi măcar o balustradă de bani, că nu te văd bine dacă pici de acolo!”

Din fericire, căderea magnatului a fost amortizată de o altă grămăjoară de valută. “Îmi golisem buzunarele înainte să mă culc, mai erau câteva zeci de mii de euro pe parchet. Altfel puteam să mă lovesc destul de rău - dacă dădeam cu capul de noptiera cu lingouri sau de seiful cu diamante?”, spune Ţiriac, hotărât să nu mai ţină banii la saltea. “De acum încolo îi pun la ciorap. Am comandat special de la Adesgo un ciorap mărimea 9000.”

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Saturday, 03.12.2016 09:39 Monden

National Cinematografic