Ion Ţiriac, în spital! A căzut din pat de la 6 metri pentru că îşi ţine banii sub saltea

Ai pus vreodată bani la saltea? Ştiai la ce pericole te expui? Magnatul Ion Ţiriac a suferit recent o contuzie uşoară şi o fractură de deget după ce a căzut din pat, de la mai bine de 6 metri. Întrebat de ce doarme la o asemenea înălţime, Ţiriac a recunoscut că şi el ţine, ca tot românul, nişte bani sub saltea pentru zile negre.

“Ţiriac are sub saltea câteva zeci de milioane, nimic spectaculos, dar sunt în bancnote mici, de-aia pare aşa un morman”, spune Nuţa F., menajera afaceristului. “Eu i-am spus, şefu’, fă-ţi măcar o balustradă de bani, că nu te văd bine dacă pici de acolo!”

Din fericire, căderea magnatului a fost amortizată de o altă grămăjoară de valută. “Îmi golisem buzunarele înainte să mă culc, mai erau câteva zeci de mii de euro pe parchet. Altfel puteam să mă lovesc destul de rău – dacă dădeam cu capul de noptiera cu lingouri sau de seiful cu diamante?”, spune Ţiriac, hotărât să nu mai ţină banii la saltea. “De acum încolo îi pun la ciorap. Am comandat special de la Adesgo un ciorap mărimea 9000.”

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
3 decembrie 2016 07:12

Alte articole

Vezi mai mult