Miliardarul român își diversifică afacerile și investițiile chiar și fără să vrea. Aflat în oraș la un ceai acesta a primit un restaurant în loc de rest, deoarece ospătarul nu a avut să-i dea rest la o hârtie de un milion de euro. Țiriac a promis că va moderniza restaurantul și-i va amenaja și un teren de hochei și unul de tenis.tiriac_migreaza_bani.jpg

„Aveam o hârtie de un milion de euro făcută la comandă, pentru mine. Când ai bani își permiți de-astea, mi-a trimis-o Hans Gruber, guvernatorul băncii naționale a Germaniei, cu care mai merg la vânătoare. Mi s-a părut mie ieftin 8 lei un ceai, dar și ăia au fost zgârciți, puteau să mă lase fără să plătesc și le trimiteam eu banii când se ajungea la o sumă rotundă, gen 1000 de euro”, a spus Țiriac. 

Fostul tenismen român nu este la prima afacere de acest gen. Miliardarul a mărturisit că în felul acesta și-a făcut și colecția imensă de mașini de epocă, mergând în mod repetat la service să cumpere anti-gel cu o hârtie de 500.000 de mărci germane. „Îmi place să țin banii în hârtii mari, să nu ocupe spațiu în portofel”, a explicat Țiriac.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Eftimie | Saturday, 14.01.2017 15:30 Monden

National Cinematografic