Miliardarul român își diversifică afacerile și investițiile chiar și fără să vrea. Aflat în oraș la un ceai acesta a primit un restaurant în loc de rest, deoarece ospătarul nu a avut să-i dea rest la o hârtie de un milion de euro. Țiriac a promis că va moderniza restaurantul și-i va amenaja și un teren de hochei și unul de tenis.tiriac_migreaza_bani.jpg

„Aveam o hârtie de un milion de euro făcută la comandă, pentru mine. Când ai bani își permiți de-astea, mi-a trimis-o Hans Gruber, guvernatorul băncii naționale a Germaniei, cu care mai merg la vânătoare. Mi s-a părut mie ieftin 8 lei un ceai, dar și ăia au fost zgârciți, puteau să mă lase fără să plătesc și le trimiteam eu banii când se ajungea la o sumă rotundă, gen 1000 de euro”, a spus Țiriac. 

Fostul tenismen român nu este la prima afacere de acest gen. Miliardarul a mărturisit că în felul acesta și-a făcut și colecția imensă de mașini de epocă, mergând în mod repetat la service să cumpere anti-gel cu o hârtie de 500.000 de mărci germane. „Îmi place să țin banii în hârtii mari, să nu ocupe spațiu în portofel”, a explicat Țiriac.

Scris de Eftimie | Saturday, 14.01.2017 13:30 Monden

National Cinematografic