Ion Țiriac s-a trezit patron de restaurant: „N-aveau să-mi dea rest și mi-au oferit localul cu totul”

Miliardarul român își diversifică afacerile și investițiile chiar și fără să vrea. Aflat în oraș la un ceai acesta a primit un restaurant în loc de rest, deoarece ospătarul nu a avut să-i dea rest la o hârtie de un milion de euro. Țiriac a promis că va moderniza restaurantul și-i va amenaja și un teren de hochei și unul de tenis.

„Aveam o hârtie de un milion de euro făcută la comandă, pentru mine. Când ai bani își permiți de-astea, mi-a trimis-o Hans Gruber, guvernatorul băncii naționale a Germaniei, cu care mai merg la vânătoare. Mi s-a părut mie ieftin 8 lei un ceai, dar și ăia au fost zgârciți, puteau să mă lase fără să plătesc și le trimiteam eu banii când se ajungea la o sumă rotundă, gen 1000 de euro”, a spus Țiriac.

Fostul tenismen român nu este la prima afacere de acest gen. Miliardarul a mărturisit că în felul acesta și-a făcut și colecția imensă de mașini de epocă, mergând în mod repetat la service să cumpere anti-gel cu o hârtie de 500.000 de mărci germane. „Îmi place să țin banii în hârtii mari, să nu ocupe spațiu în portofel”, a explicat Țiriac.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
14 ianuarie 2017 13:01

Alte articole

Vezi mai mult