Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal susţine că fiul său Mario n-ar fi autorul teribilului accident auto, ci Luigi Iorgulescu, celălalt fiu al său, care avea un Aston Martin identic: “Le-am luat la amândoi la fel, ca să nu se supere”, spune Gino Iorgulescu. Acesta spune că presa a relatat amatoriceşte întregul incident şi că cei doi fraţi pot fi deosebiţi uşor după culoarea hainelor.mario_luigi_iorgulescu.JPG

Iorgulescu a dorit să corecteze şi alte lucruri relatate greşit de presă: “În primul rând maşina aceea n-a fost 300.000 de euro, a fost 298.000, că aveam un tichet Rabla de la un Aston Martin mai vechi. Şi s-a răsturnat pentru că cineva i-a aruncat o ţestoasă sub roţi”, spune şeful LPF.

Gino Iorgulescu spune că fiul său nicinu are o problemă cu drogurile: “Nu e cocaină, e pudră de talc, că el are un tic nervos, se trage de nas şi se irită şi de-asta are praful ăla alb permanent pe la nas şi pe gingii”.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de TNR | Friday, 13.09.2019 17:24 Monden

National Cinematografic