ÎPS Teodosie, mult mai calm în dimineaţa asta după ce a făcut 100 de mătănii

Ai probleme cu păcatul masturbării? Învață de la prea sfinția sa Teodosie, shaolinul abstinenței, care recomandă mătăniile în locul atingerii scârbavnicului mădular. Chiar și în această dimineață surse din Constanța confirmă că Teodosie s-a ferit din greu de păcat, făcând 100 de mătănii, care l-au lăsat zâmbind fericit.

”Aseară era tensionat, intrase în direct la o emisiune. În dimineața asta l-am văzut zâmbind, fumând o țigară satisfăcut după mătănii”, declară Onufrie Râuleț, sursa noastră din Biserica Ortodoxă.

”100 de mătănii la vremea lor fac cât o viață plină de păcat”, confirmă ÎPS Teodosie. El se laudă că la seminar a reușit să-i convingă pe toți novicii: ”Se fac mătănii pe-acolo de aluneci pe jos când mergi pe coridor. Din toate camerele se aud icnete de oameni care fac mătănii”, spune Teodosie.

După evenimentele publice la care participă fără entuziasm, pentru că hainele de aur și crucile sunt prea grele pentru trupul său, Teodosie se retrage singur în chilia sa modestă și roagă un călugăr tânăr să stea de șase cât face el mătăniile, dar uneori îl cheamă să-l ajute să facă o mătanie mai grea, confirmă sursele.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
26 februarie 2021 08:04
Citește mai mult despre: masturbare mătănii teodosie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult