Ireal! Mihai Morar, bănuit că înainte de 1989 ar fi spus o glumă care-i aparţine

Internetul este în stare de şoc! Cel mai improbabil scenariu al planetei, acela în care Mihai Morar a spus o glumă pe care nu a furat-o de la altcineva, este pe punctul de a fi confirmat. În Arhivele Securităţii ar exista, se pare, o notă informativă a lui Mihai Morar, în care acesta ar fi făcut o glumă originală.

Informaţia este privită cu suspiciune de toată lumea, inclusiv de colegul de emisiune al lui Mihai Morar, Daniel Buzdugan. „Mai degrabă aş crede în existenţa cercului pătrat, decât să-l bănuiesc pe Mihai că a făcut vreodată o glumă pe care să n-o fi furat de la alţii. Îl ştiu de atâţia ani, garantez cu viața pentru lipsa lui de umor”, i-a luat apărarea Buzdugan.

Totuşi, dacă halucinantul scenariu se confirmă, Morar riscă să îşi piardă locul de muncă. „Când l-am angajat”, povesteşte şeful de la Radio ZU, „Mihai Morar a semnat pe propria răspundere că nu a făcut niciodată o glumă şi că nu va face niciodată vreuna, ci le va spune întodeauna pe cele mai bune pe care le fură de la alţii. Dacă se dovedeşte că a făcut vreo glumă de capul lui, îl demit în secunda 2.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
6 august 2013 07:08

Alte articole

Vezi mai mult