Ireal! Un român spune c-a prins vagon CFR cu aer condiționat la două călătorii consecutive

Miracol sau una dintre cele mai mari farse din istoria recentă? Un bucureștean plecat spre Satu Mare cu trenul CFR susține c-ar fi avut parte de vagon cu aer condiționat atât la dus, cât și la întors. Practic, e ca și cum bucureșteanul ar fi câștigat la Loto 6 din 49 jucând doar 5 numere.

Povestea este cu atât mai greu de crezut cu cât bucureșteanul susține că n-are nicio pilă la CFR, ca să știe în ce vagon să ceară loc. ”Mi-am luat biletele on line”, insistă el, ”practic a decis hazardul vagonul în care am primit loc. Și nici măcar nu am fost în același vagon, la dus am prins vagonul 7, iar la întoarcere vagonul 2. Însă ambele aveau aer condiționat. Ba chiar, acesta și funcționa.”

Bucureșteanul le-ar fi spus unor apropiați și că ambele trenuri au ajuns la timp, fără nici măcar un minut de întârziere, dar a ales să nu spună public informația asta. ”Să prinzi două trenuri CFR consecutive cu aer condiționat, ba să și ajungă ambele la timp, ăsta e un eveniment mai rar decât o eclipsă totală de soare. Nimeni nu m-ar fi crezut”, a spus norocosul bucureștean.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
24 iunie 2019 11:59
Citește mai mult despre: tren CFR

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult