Eliberat pentru o zi de la ocnă, Liviu Dragnea nu prea s-a bucurat de permisie. Problemele au început când ghiuleaua pe care e obligat s-o poarte la un picior i-a lovit glezna Irinei, “prietena” lui Dragnea, în timp ce dansau romantic. Irina l-a apostrofat pe Liviu că i-a zgâriat parchetul cu ghiuleaua şi că i-a defectat maşina de spălat când a băgat zeghea la centrifugă.dragnea_bila_puscarie.jpg

“Liviu a venit acasă cu alţi 3 interlopi în permisie şi au jucat rummy pe dezbrăcate până la 3 dimineaţa. Mi-au împuţit casa cu mahoarca lor de puşcărie. Eu îi scrisesem o poezie, credeam că o să am şi eu nişte clipe plăcute cu el. Aiurea, după un dans cu ghiuleaua aia care mi-a rupt picioarele, a jucat ore în şir pe manele cu ocnaşii lui”, a declarat Irina, “prietena” lui Dragnea.

“Mi-a fost un pic teamă când am văzut că ia periuţa de dinţi, i-a rupt capătul şi a ascuţit-o pe o gresie. A zis că poate îi trebuie. Când s-a dus la baie a scos un cilindru din anus, în care avea un săpun, 500 de euro în bancnote de 10 şi un paşaport fals. N-am pus întrebări, nu sunt idioată”, a mai spus Irina.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Friday, 01.11.2019 18:43 Monden

National Cinematografic