Eliberat pentru o zi de la ocnă, Liviu Dragnea nu prea s-a bucurat de permisie. Problemele au început când ghiuleaua pe care e obligat s-o poarte la un picior i-a lovit glezna Irinei, “prietena” lui Dragnea, în timp ce dansau romantic. Irina l-a apostrofat pe Liviu că i-a zgâriat parchetul cu ghiuleaua şi că i-a defectat maşina de spălat când a băgat zeghea la centrifugă.dragnea_bila_puscarie.jpg

“Liviu a venit acasă cu alţi 3 interlopi în permisie şi au jucat rummy pe dezbrăcate până la 3 dimineaţa. Mi-au împuţit casa cu mahoarca lor de puşcărie. Eu îi scrisesem o poezie, credeam că o să am şi eu nişte clipe plăcute cu el. Aiurea, după un dans cu ghiuleaua aia care mi-a rupt picioarele, a jucat ore în şir pe manele cu ocnaşii lui”, a declarat Irina, “prietena” lui Dragnea.

“Mi-a fost un pic teamă când am văzut că ia periuţa de dinţi, i-a rupt capătul şi a ascuţit-o pe o gresie. A zis că poate îi trebuie. Când s-a dus la baie a scos un cilindru din anus, în care avea un săpun, 500 de euro în bancnote de 10 şi un paşaport fals. N-am pus întrebări, nu sunt idioată”, a mai spus Irina.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de TNR | Friday, 01.11.2019 15:43 Monden

National Cinematografic