Irina l-a certat ieri pe Dragnea că i-a zgâriat parchetul cu ghiuleaua legată de picior

Eliberat pentru o zi de la ocnă, Liviu Dragnea nu prea s-a bucurat de permisie. Problemele au început când ghiuleaua pe care e obligat s-o poarte la un picior i-a lovit glezna Irinei, “prietena” lui Dragnea, în timp ce dansau romantic. Irina l-a apostrofat pe Liviu că i-a zgâriat parchetul cu ghiuleaua şi că i-a defectat maşina de spălat când a băgat zeghea la centrifugă.

“Liviu a venit acasă cu alţi 3 interlopi în permisie şi au jucat rummy pe dezbrăcate până la 3 dimineaţa. Mi-au împuţit casa cu mahoarca lor de puşcărie. Eu îi scrisesem o poezie, credeam că o să am şi eu nişte clipe plăcute cu el. Aiurea, după un dans cu ghiuleaua aia care mi-a rupt picioarele, a jucat ore în şir pe manele cu ocnaşii lui”, a declarat Irina, “prietena” lui Dragnea.

“Mi-a fost un pic teamă când am văzut că ia periuţa de dinţi, i-a rupt capătul şi a ascuţit-o pe o gresie. A zis că poate îi trebuie. Când s-a dus la baie a scos un cilindru din anus, în care avea un săpun, 500 de euro în bancnote de 10 şi un paşaport fals. N-am pus întrebări, nu sunt idioată”, a mai spus Irina.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de TNR
1 noiembrie 2019 16:43
Citește mai mult despre: Dragnea

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult