Talentata cântăreaţă Irina Rimes chiar e pe val! La scurt timp după ce Ministerul Culturii a numit-o ambasador onorific al lui Constantin Brâncuşi, şi Ministerul Sănătăţii îi face Irinei o ofertă de nerefuzat.

irinarimes_coronavirus.jpg

Potrivit ministrului interimar Toni Iordache, Irina Rimes ar putea fi numită ambasador onorific al coronavirusului COVID-19 în România. Propunerea vine pe fondul succesului melodiei "Bolnavi amândoi", un şlagăr recent care a scos în evidenţă multe dintre problemele sistemului sanitar, dar şi ale societăţii în general.

"'Bolnavi amândoi, lumea uită de noi, oioioi' este exact ce riscăm să se întâmple dacă nu luăm în serios măsurile de igienă şi sănătate publică", a adăugat ministrul Sănătăţii, convins că tineretul va da iama în magazinele de măşti chirurgicale şi dezinfectanţi.

Candidă ca întotdeauna, Irina Rimes a declarat că se simte onorată şi că, deşi nu se pricepe deloc la epidemiologie sau boli infecţioase, va încerca să înveţe câteva cuvinte în limba chineză în cinstea "domnului Virus".

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Friday, 21.02.2020 02:14 Monden

National Cinematografic