După ce toată presa a vuit că fiul lui Viorica Dăncilă a fost adoptat la naștere, mulți români de vârstă apropiată fiului premierului au început să-și pună întrebări. Printre aceștia, și Irina Tănase, care a început să aibă dubii în privința primilor ei ani din viață, pe care nu și-i amintește absolut deloc.

dragnea_irina_tanase_discutiii.jpg ”Liviuț, am fost cumva și eu adoptată de tine, la fel cum a făcut Vio cu fiul ei?”, l-a întrebat simpatica Irina pe Liviu Dragnea. ”Ce-i cu ideea asta, Irinuco? Ai vorbit cu statul paralel? Ți-a scris Soros pe WhatsApp? Bineînțeles că nu te-am adoptat când erai mică! Să nu mai spui niciodată așa ceva”, a reacționat prompt Liviu Dragnea.

Irina Tănase este însă o femeie care nu poate fi manipulată, așa că a decis să verifice informația și din alte surse - mai ales că l-a prins de câteva ori pe Liviu cu minciuna, când îl urmărea la televizor. Astfel, ea a luat deja legătura cu Cătălin Tolontan și l-a rugat să facă o anchetă pe subiect, iar acum stă toată ziua pe libertatea.ro și dă refresh din 2 în 2 minute, să vadă dacă apare vreo informație nouă.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Calin | Tuesday, 22.01.2019 17:02 Monden

National Cinematografic