Irina Tănase l-a întrebat pe Liviu Dragnea dacă şi ea e adoptată

După ce toată presa a vuit că fiul lui Viorica Dăncilă a fost adoptat la naștere, mulți români de vârstă apropiată fiului premierului au început să-și pună întrebări. Printre aceștia, și Irina Tănase, care a început să aibă dubii în privința primilor ei ani din viață, pe care nu și-i amintește absolut deloc.

”Liviuț, am fost cumva și eu adoptată de tine, la fel cum a făcut Vio cu fiul ei?”, l-a întrebat simpatica Irina pe Liviu Dragnea. ”Ce-i cu ideea asta, Irinuco? Ai vorbit cu statul paralel? Ți-a scris Soros pe WhatsApp? Bineînțeles că nu te-am adoptat când erai mică! Să nu mai spui niciodată așa ceva”, a reacționat prompt Liviu Dragnea.

Irina Tănase este însă o femeie care nu poate fi manipulată, așa că a decis să verifice informația și din alte surse – mai ales că l-a prins de câteva ori pe Liviu cu minciuna, când îl urmărea la televizor. Astfel, ea a luat deja legătura cu Cătălin Tolontan și l-a rugat să facă o anchetă pe subiect, iar acum stă toată ziua pe libertatea.ro și dă refresh din 2 în 2 minute, să vadă dacă apare vreo informație nouă.

Scris de Calin
22 ianuarie 2019 17:01
Citește mai mult despre: Dragnea Irina Tanase

Alte articole

Vezi mai mult