Irinel Columbeanu a devenit iubitul unui moș cu bani care ar putea să-i fie tată

Știrile despre sărăcia lui Irinel Columbeanu vor deveni în curând istorie, după ce cunoscutul playboy dâmbovițean și-a găsit perechea, în persoana unui moș și mai bătrân și mai bogat decât el care i-ar putea fi chiar și tată. Boșorogul care s-a îndrăgostit de Irinel este un cunoscut investitori italian din România de doar 106 anișori.

Acesta l-a pândit îndelung pe Irinel Columbeanu când ieșea de la birtul de săraci de la el din cartier și, în cele din urmă, și-a făcut curaj și l-a invitat la o cantină de lux, unde pe lângă piure se oferă și carne la felul doi. Irinel a fost impresionat nu doar de banii bogătașului ci și de manierele lui, acesta având mereu la îndemână un set de tacâmuri de plastic de rezervă.

Presa de tabloid a criticat iubirea celor doi, având în vedere diferența de vârstă, dar Irinel și-a apărat riguros iubitul spunând că vârsta nu contează, ci sentimentele pe care cei doi le au unul față de celălaltul. „E bine ca atunci când ajungi la o anumită vârstă ai parte de cineva matur, care să te îndrume în viață și care are o oarecare experiență. Bărbații maturi sunt mult mai calmi și mai experimentați”, a spus fostul milionar Columbean.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

15 decembrie 2020 18:46
Citește mai mult despre: bani irinel mos

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult