Irinel Columbeanu a primit custodia celor trei bucureşteni care l-au votat

Decizie controversată în cazul tutelei asupra celor trei alegători ai lui Irinel Columbeanu! După ce Curtea de Apel Bucureşti a decis că aceştia trebuie să rămână în custodia unui adult care să ia decizii în numele lor, Irinel a cerut ca el însuşi să aibă grijă de cei trei bucureşteni, deoarece este foarte ataşat emoţional de ei.

Potrivit avocaţilor milionarului de la Izvorani, este vorba despre trei bărbaţi între 30 şi 40 de ani care au fost preluaţi de asistenţii sociali imediat după ce s-a descoperit că au votat cu Irinel Columbeanu la Primăria Capitalei. „Dat fiind că nu suferă de vreo afecţiune psihică”, spun avocaţii, „gestul lor nu poate însemna decât că nu au maturitatea necesară pentru a lua decizii singuri. Ca urmare, cea mai bună variantă este să crească împreună cu micuţa Irina. Singura noastră temere este să nu o tragă înapoi, aducând-o la nivelul lor.”

Deşi Curtea de Apel i-a dat lui Irinel custodia asupra celor trei alegători, soţiile şi copiii acestora vor avea drept de vizitare. De asemenea, familiile vor avea voie să-i ia acasă pe perioada verii cu condiţia să demonstreze că îi pot supraveghea 24 de ore din 24.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
11 iunie 2012 12:06

Alte articole

Vezi mai mult