Dacă în urmă cu 15 ani sucea gâturile minorelor prin liceele din Moldova cu aerul său de burghez așezat bucureștean, în zilele noastre Irinel Columbeanu nu o duce prea bine. Intervievat recent la ieșirea dintr-un second-hand de unde-și cumpărase o pereche de mocasini din piele întoarsă, roșii, fostul milionar de la Izvorani a spus că mai are bani doar de-o pițipoancă. 

irinel-columbeanu-si-pitipoanca.jpg

„A trebuit să strâng și eu cureaua și să reduc cheltuielile întrucât afacerile mele din ultima vreme nu au izbândit. Cred că este climatul economic de vină, nu pot să-mi închipui cum am reușit să dau faliment inclusiv cu o franciză de Fornetti. Până mă pun pe picioare nu mai arunc banii de bagaboante, gata, trei merdenele pe zi, o sticlă de vin și o singură pițipoancă”, a explicat Irinel Columbeanu.

Acesta spune că a închiriat un apartament imens în luxosul cartier Colentina, unde a amenajat un culcuș pentru pițipoanca lui în cealaltă cameră. „Este un prieten de nădejde, câteodată doarme la picioarele mele, dar trebuie s-o scot zilnic din casă să se joace”, a mărturisit Columbeanu.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Wednesday, 13.05.2020 10:12 Monden

National Cinematografic