Irinel Columbeanu, aproape de faliment. Mai are bani doar pentru o pițipoancă

Dacă în urmă cu 15 ani sucea gâturile minorelor prin liceele din Moldova cu aerul său de burghez așezat bucureștean, în zilele noastre Irinel Columbeanu nu o duce prea bine. Intervievat recent la ieșirea dintr-un second-hand de unde-și cumpărase o pereche de mocasini din piele întoarsă, roșii, fostul milionar de la Izvorani a spus că mai are bani doar de-o pițipoancă.

„A trebuit să strâng și eu cureaua și să reduc cheltuielile întrucât afacerile mele din ultima vreme nu au izbândit. Cred că este climatul economic de vină, nu pot să-mi închipui cum am reușit să dau faliment inclusiv cu o franciză de Fornetti. Până mă pun pe picioare nu mai arunc banii de bagaboante, gata, trei merdenele pe zi, o sticlă de vin și o singură pițipoancă”, a explicat Irinel Columbeanu.

Acesta spune că a închiriat un apartament imens în luxosul cartier Colentina, unde a amenajat un culcuș pentru pițipoanca lui în cealaltă cameră. „Este un prieten de nădejde, câteodată doarme la picioarele mele, dar trebuie s-o scot zilnic din casă să se joace”, a mărturisit Columbeanu.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

13 mai 2020 08:05
Citește mai mult despre: irinel

Alte articole

Vezi mai mult