Irinel: Fiica mea e un copil ca toţi ceilalţi, se bate cu bulgări de aur cu prietenii ei

Irinel Columbeanu nu vrea ca fiica lui să fie un copil de bani gata! Milionarul de la Izvorani a declarat într-o emisiune TV că mica Irina iese afară la joacă la fel ca toţi ceilalţi copii. „Acum, că a venit iarna, mi se umple inima de bucurie când o văd cum se bate cu bulgări de aur cu tovarăşii ei de joacă”, spune Irinel. „Chiar nu contează că suntem putred de bogaţi, sunt sigur că la fel s-ar juca şi dacă am avea venituri modeste”.

Micii ştrengari de la Izvorani, mai povesteşte Irinel, ies afară de la prima oră pentru o bătaie cu bulgări de aur. „Eu le zic să ia doar aurul alb dar na, sunt copii, mai iau şi din cel galben, care nu e aşa curat. Copiii mai răi se prefac că au în mână un bulgăre de aur dar în mijloc pun o bucată de argint, ca să te doară când te loveşte.”

„Ăştia mici iau foarte tare în serios bătaia cu bulgăraşi de aur”, continuă milionarul. „Ieri, Irina chiar şi-a construit o cazemată din aur, mai mult ca să nu-i fure ceilalţi copii jucăriile că na, ale ei sunt mai scumpe. Aş vrea să o învăţ să se apere, cred că o să dau la un curs de 24 de karate.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
19 decembrie 2011 12:50

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult