Iron Maiden va concerta la Cluj numai pentru că a pierdut un pariu

Celebra trupă britanică de heavy metal, care a scris istorie timp de trei decenii, va cânta la Cluj aşa cum a promis ca va face dacă CFR Cluj va câştiga cupa şi campionatul. Organizatorii pariului ne asigură că cei de la Iron Maiden îşi ţin întotdeauna cuvântul când e vorba de fotbal, chiar şi atunci când nu le convine deloc situaţia.

Întrebat de reporterii TNR cu ce gânduri vine în România, liderul trupei, Bruce Dickinson, a declarat: „Am fost proşti de la început, că am acceptat pariul. Acum nu mai avem ce face, o să mergem acolo şi o să cântăm, că e de datoria noastră. Ba, la dracu, o să cântăm chiar frumos, în gura mă-sii, că aşa ne trebuie, dacă suntem idioţi. Dar asta e situaţia, cuvântul e cuvânt! O să ne ia dracu pe toţi…” Vizibil enervat de subiect, Dickinson ne-a trântit apoi microfonul de pământ şi ne-a arătat curul şi degetul mijlociu în acelaşi timp.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de TNR
2 iunie 2010 13:06

Alte articole

Vezi mai mult