Isteț: Un român a răspuns că nu crede că nevasta s-a îngrășat că el crede doar în Dumnezeu

Mișcare genială a unui bărbat român care trebuia să iasă în oraș în această seară cu soția la o petrecere și a fost supus obișnuitei torturi pregătitoare. Soția lui s-a perindat cam trei ore în fața lui probând diferite rochii și încercând să-l încolțească cu întrebări capcană de genul „crezi că rochia asta mă face grasă?” sau „Crezi că m-am îngrășat”.

Poate alți bărbați ar fi dat colț în colț și ar fi bâlbâit o minciună greu de crezut, dar Iancu Dan din Berceni a găsit soluția ideală. Acesta i-a explicat soției că în privința credinței el crede doar în Domnul Dumnezeu, făcătorul cerurilor și al pământului, dătătorul de viață și de lumină și în nimic altceva.

Oricât a încercat femeia să-l tragă de limbă cu privire la aspectele referitoare la șunca de pe șolduri sau dacă i s-a lăsat un pic curul, sau dacă e un pic prea mare, dl. Dan n-a căzut în capcană și a explicat în continuare cum el este creștin și singurul lucru pe care-l crede cu adevărat e că există Dumnezeu și că Iisus Cristos este fiul adevărat al Domnului și, dacă se roagă suficient la cei doi și arată smerenie poate reușesc să ajungă la petrecerea aia doar cu o oră întârziere.

6 mai 2022 19:22
Citește mai mult despre: credinta dumnezeu grase

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult