Italienii care au amantă româncă de 60 de zile trebuie s-o ia de nevastă

După ce autoritățile au început să confiște mașinile cu numere românești din Italia, românii au ripostat nu dur, ci de-a dreptul inuman: o prevedere nouă din Codul Familiei spune că italienii care au amantă româncă de 60 de zile sunt nevoiți să se însoare cu ea, altfel o vor pierde.

”Abia aștept să-i văd eu pe toți moșuleții ăia italieni cum iau de nevastă pițipoancele patriei”, spune Decebal Popescu, inițiatorul proiectului. ”Dacă rămâi fără mașină, nu-i o dramă, că se poate cumpăra alta, dar să rămâi fără viață, că practic asta înseamnă pentru un italian însuratul cu amanta româncă, asta e ceva ce-i va durea. Să se învețe minte, mama lor de macaronari!”

Italienii sunt de-a dreptul înspăimântați de noua prevedere și promit că vor returna toate mașinile confiscate, ba chiar se arată dispuși să plătească și despăgubiri consistente românilor rămași fără mașini, numai să nu fie obligați să se însoare cu amantele lor din România. ”Suntem, totuși, în secolul XXI, nu în Evul Mediu, când încă se practica tortura”, insistă italienii.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
27 decembrie 2018 08:12

Alte articole

Vezi mai mult