Iubire epică! Un corporatist şi-a găsit sufletul pereche şi se vor muta împreună în acelaşi birou

Munceau împreună de ani buni, se întâlneau la dozatorul de apă și își aruncau ocheade în lift, dar nu se cunoșteau oficial, fiind angajați în departamente diferite. Iubirea s-a înfiripat însă fulgerător, în cadrul unei ședințe comune.

”PowerPointul pe care l-a prezentat el în ziua aceea m-a făcut să-mi dau seama că e bărbatul alături de care vreau să trăiesc și mai ales să muncesc toată viața”, spune Angela despre Toni. Cei doi corporatiști au descoperit că au multe împreună. ”Amândoi preferăm fundalul gri în Excel și ordonăm bibliorafturile după inițiala șefului de departament. E tulburător cât de mult ne potrivim”, spune Toni.

Iubirea epică a cuplului de corporatişti a fost observată de colegi: “Cei doi îşi lipesc post-it-uri parfumate cu declaraţii de dragoste pe birou, sau îşi lasă unul altuia câte o pungă de Maxx Deep Ridged de la Lay’s. Aşa mult se iubesc”, spune Graţiela, colegă de corporaţie.

Cei doi corporatiști spun că dacă vor avea un copil îl vor înscrie la ASE imediat după clasa pregătitoare. Luați de valul epic de iubire, cei doi s-au mutat într-un birou mai mare, au pus punga de Lay’s între ei și acum trăiesc împreună experiența epică Maxx Deep Ridged.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

26 martie 2015 11:03

Alte articole

Vezi mai mult