Iubita lui Gigi Gheorghiu, rugată să nu-l mai hrănească: „Va asocia oamenii cu mâncarea”

Inconştienţa turiştilor poate provoca oricând o tragedie! Chiar şi iubita cântăreţului Gigi Gheorghiu a fost avertizată de pădurari să nu-l mai hrănească, pentru că acesta ar putea învăţa să asocieze oamenii cu mâncarea.

„Oricât de blând şi de simpatic ar fi, oricât de des ar veni pe plajă să cânte şi să facă giumbuşlucuri, nu trebuie să uităm că vorbim despre o jivină a pădurii, care impune respect şi de care trebuie să păstrăm distanţa”, spune Aurel, şeful Ocolului Silvic Venus. „Azi îi dai un crenvurşt şi îţi faci un selfie cu el, mâine îţi intră în ogradă şi îţi fură porcul – sau mai rău, te mănâncă pe tine!”

„Mi-am învăţat lecţia. Nu ştiam că e atât de grav că-i mai arunc din sandvişul meu”, a declarat partenera lui Gigi Gheorghiu. „De acum încolo, când mai dau de el prin casă, o să fac cât mai mult zgomot ca să-l alung, iar mâncarea o voi ţine doar atârnată de lustră.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
5 iulie 2019 17:07

Alte articole

Vezi mai mult