Găina Iuliei Albu se luptă pentru propria viață pe patul unui spital privat din București, după ce stăpâna sa a snopit-o în bătaie, furioasă că nu-i aduce destule Like-uri și Share-uri pe Facebook. Accesul de furie al Iuliei Albu s-a declanșat în momentul în care aceasta a văzut cât de virală e alpaca lui Marian Godină.

gaina_batuta_iulia_albu copy.jpg ”Vreau Like-uri și Share-uri de la tine, nu ouă! Eu oricum nu mănânc ouă”, i-a urlat Iulia Albu găinei. Deși speriată, găina a reușit să scape în primă fază, zburând pe geam. S-a întors însă a doua zi, cu o punguță cu două Like-uri în cioc, crezând că-și va mulțumi stăpâna. Idee neinspirată, pentru că Iulia Albu nu s-a mulțumit cu cele două Like-uri și și-a abuzat fizic găina până a băgat-o în spital.

Între timp, Iulia Albu a publicat pe net anunțul ”Cumpăr alpacă, ofer la schimb găină și ouă, plus diferența” și-l sună pe Godină din 10 în 10 minute, să-l întrebe dacă e interesat de oferta ei. În paralel, i-a și schimbat găinii numele pe Facebook, în speranța că-i va crește notorietatea, dar și viralitatea: acum pe găină n-o mai cheamă Viorica, ci Kövesi Kardashian.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Calin | Sunday, 10.03.2019 09:18 Monden

National Cinematografic