Iulia Albu și-a bătut găina, furioasă că nu e la fel de virală ca alpaca lui Godină

Găina Iuliei Albu se luptă pentru propria viață pe patul unui spital privat din București, după ce stăpâna sa a snopit-o în bătaie, furioasă că nu-i aduce destule Like-uri și Share-uri pe Facebook. Accesul de furie al Iuliei Albu s-a declanșat în momentul în care aceasta a văzut cât de virală e alpaca lui Marian Godină.

”Vreau Like-uri și Share-uri de la tine, nu ouă! Eu oricum nu mănânc ouă”, i-a urlat Iulia Albu găinei. Deși speriată, găina a reușit să scape în primă fază, zburând pe geam. S-a întors însă a doua zi, cu o punguță cu două Like-uri în cioc, crezând că-și va mulțumi stăpâna. Idee neinspirată, pentru că Iulia Albu nu s-a mulțumit cu cele două Like-uri și și-a abuzat fizic găina până a băgat-o în spital.

Între timp, Iulia Albu a publicat pe net anunțul ”Cumpăr alpacă, ofer la schimb găină și ouă, plus diferența” și-l sună pe Godină din 10 în 10 minute, să-l întrebe dacă e interesat de oferta ei. În paralel, i-a și schimbat găinii numele pe Facebook, în speranța că-i va crește notorietatea, dar și viralitatea: acum pe găină n-o mai cheamă Viorica, ci Kövesi Kardashian.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
10 martie 2019 09:18
Citește mai mult despre: alpaca gaina Godina Iulia Albu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult