Iulia Vântur s-a despărțit de iubitul indian: ”Între mine și Salman Rushdie nu mai e nimic”

Salman Rushdie (66 de ani) şi Iulia Vântur (34 de ani) s-au iubit cu patimă mai bine de un an şi, când toată lumea credea că românca l-a convins să renunţe la burlăcie, iată că îndrăgita actriță șochează, declarând că nu are iubit şi că e singură. Un rol important în despărţirea lor l-au avut şi ziariştii indieni, care le-au urmărit fiecare pas, ba chiar au avut un dinte împotriva româncuţei care, o vreme, pusese stăpânire pe inima lui.

Până de curând, indienii erau speriaţi că Salman Rushdie, cel mai iubit actor din istoria Bollywoodului, s-ar putea însura cu românca Iulia Vântur, şi nu cu vreo băştinaşă de-a lor. Ieri însă, marile ziare din India au titrat cu entuziasm că starul în vârstă de 66 de ani a revenit “pe piaţă”, el însuşi recunoscând într-un interviu că nu are iubită de ceva vreme, că e singur şi că s-a săturat să fie luat la puricat pe această temă. N-a suflat o vorbă despre clopotele de nuntă ce sunau până mai ieri pentru el şi românca noastră şi a preferat să se laude cu noile filme şi cu proiectele pe care le are în derulare.

Nici n-au aflat bine că este din nou singurel, că fostele iubite, care au vărsat după el lacrimi amare, au reînceput să-l curteze, cu atât mai mult cu cât starul tot afirmă în stânga şi-n drepta că-şi doreşte cât mai repede un moştenitor. Mai mult, una dintre ele, Elli Avram, de origine suedeză, a atacat-o pe Iulia, afirmând că ea nu ar apela niciodată la ajutorul lui Salman pentru a prinde un rol mărunt la Bollywood.

Scris de Ef
11 iunie 2014 10:06

Alte articole

Vezi mai mult