Izolat de toți colegii! Pentru că n-a văzut Game of Thrones aseară, nimeni nu vorbește cu el

Ghinion teribil pentru angajatul unei firme de IT din București. Pentru că aseară a ratat ultimul episod din Game of Thrones, el a fost azi practic izolat de absolut toți colegii lui. Calvarul lui a început încă de când a ajuns la birou, când un coleg l-a întrebat ”Ai văzut ce ghinion a avut Tyrion? Ce aiurea a pierdut prințul Oberyn lupta cu Muntele!”. Reacția lui, ”Ha? Nu știu, n-am văzut!”, i-a fost fatală.

Din acel moment, toți colegii de muncă îl evită, nimeni nu mai vorbește cu el. Și probabil izolarea lui se va prelungi cel puțin încă două-trei zile, mai ales că, în afară de Game of Thrones, angajații din IT nu prea mai au alte subiecte de conversație. Singura șansă este să se uite și el la ultimul episod din Game of Thrones, deși probabil este deja prea târziu pentru el.

Ghinionistul IT-ist speră ca azi să se organizeze cel puțin o ședință, pentru a avea și el ocazia să vorbească cu cineva. El are pregătit și un plan de rezervă: va strica un cod, sau ce face el acolo, în speranța că le va atrage atenția superiorilor și se va alege măcar cu o mustrare, cât să simtă și el că l-a băgat azi cineva în seamă.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
3 iunie 2014 08:06

Alte articole

Vezi mai mult