Jador, refuzat de Filarmonică pentru că-n seara aia are loc Dani Mocanu Simfonic

Filarmonica Timișoara neagă vehement acuzațiile de rasism lansate de manelistul Jador, care se plângea că n-a fost lăsat să cânte. Directorul Filarmonicii precizează că în seara respectivă era deja programat un concert Dani Mocanu Simfonic, biletele fiind vândute în totalitate cu câteva luni bune înainte, grație numărului mare de melomani din Timișoara.

”Programul concertului Dani Mocanu este unul de pomină. În deschidere, Adi de la Vâlcea va interpreta Variațiunile Goldberg la chitară electrică. Va fi urmat de Adi Minune, care va cânta câteva arii de soprană din Aida și Lucia de Lammermoor. Apoteoza concertului, cu Dani Mocanu în șa, acompaniat atât de orchestră cât și de cal. Un concert aș zice istoric! Sunt deci inutile orice plângeri lansate de moftangii, gen Jador”, explică Decebal Popescu, directorul Filarmonicii Timișoara.

Melomanii timișoreni spun și ei că prezența lui Jador la Filarmonică ar fi atipică și nerecomandată. În primul rând că Jador cântă prost și strică reputația sălii. E păcat ca o incintă cu o acustică atât de bun să sufere râgâiala aia obosită a lui Jador, care greșește notele și cântă mai fals decât cânta Paganini din gură, spun pasionații de muzică.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
20 aprilie 2022 10:05
Citește mai mult despre: adi de la valcea concert dani mocanu Jador manele

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult