Jaful secolului! Doi bărbați mascați au spart frigiderul cu mici de la Terasa Obor

Cu doar o zi înaintea minivacanței de 1 Iunie și Rusalii, doi bărbați mascați au dat lovitura: au spart frigiderul de la Terasa Obor și au furat toată carnea de mici de-acolo. În plus, aceștia au mai luat două găleți cu muștar, patru saci cu chifle și câteva mii de scobitori, indiciu că spargerea a fost una atent planificată.

„Vorbim de un veritabil jaf al secolului”, a spus anchetatorul care se ocupă de caz. „Hoții și-au ales perfect momentul, pentru că în următoarele zile vor fi milioane de români care vor face mici la grătar. Deci șansele să-i descoperim într-un astfel de moment sunt extrem de mici, aproape zero. Doar dacă fac ei vreo gafă, altfel nu văd cum i-am putea prinde.”

Patronul de la Terasa Obor răsuflă însă ușurat, pentru că cei doi hoți nu au reușit să spargă și seiful unde este ținută rețeta secretă a micilor de Obor. „Dacă ar fi furat-o ar fi fost o lovitură din care nu ne-am fi revenit probabil niciodată”, a spus acesta. „Dar așa, că au doar carnea, sunt liniștit, că nu au cum să identifice rețeta noastră de mici.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
31 mai 2023 07:44
Citește mai mult despre: jaf mici Terasa Obor

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult