Jamila îl dă în judecată pe vâlceanul care i-a furat rețeta de prăjitură cu canabis

Proces pe rol la Tribunalul Vâlcea, unde cunoscuta bucătăreasă Jamila a intentat acțiune în interese contra vâlceanului la ziua căruia peste 20 de invitați au suferit halucinații, diaree, cefalee și homosexualitate spontană în urma ingerării unor prăjituri cu canabis după o rețetă furată de la Jamila și gătită prost.

Jamila susține că dacă se respecta rețeta toată lumea ar fi fost în siguranță: ”Cel care a gătit prăjitura mea cu canabis probabil a pus umplutura direct. Păi nu se face așa. Marijuana se ține o noapte în lapte la infuzat, apoi laptele se folosește la cremă și marijuana la blat. Dacă pui direct marijuana, iată ce se întâmplă”, a precizat Jamila.

Surse din anturajul vâlceanului spun însă că problema ar fi fost la glazura de ciocolată de deasupra prăjiturii, în care băgase ulei de opium, însă e posibil ca această informație să fie de fapt efectul halucinațiilor. Avocata Jamilei spune că ”Ea nu vrea bani, vrea ca judecătorii să-i dea dreptate, pentru că e femeie și asta e tot ce-și dorește Jamila ca femeie”.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
25 ianuarie 2023 10:56
Citește mai mult despre: canabis Jamila

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult