Jandarmul care s-a luat de Tudor Chirilă, pedepsit crunt: a fost pus să-i asculte muzica

Așa-i trebuie! Jandarmul beat care l-a legitimat pe Tudor Chirilă în Piața Victoriei a primit o pedeapsă cât se poate de cruntă. Va trebui nu doar să-i asculte muzica lui Tudor Chirilă, celebrul jurat de la ProTV, ci și să-i citească cartea și postările de pe blog. Iar apoi va da și extemporal, să se verifice că a înțeles ce-a ascultat și citit.

Trebuie însă să ne gândim că jandarmul, ca orice jandarm din țara asta, nu știe nici să scrie, nici să citească, ca să înțelegem mai bine magnitudinea pedepsei. Practic, el va avea nevoie de cel puțin 8 ani ca să-și execute pedeapsa: minim patru ca să învețe să scrie și să citească, încă unul ca să învețe să țină cartea în poziția corectă și vreo doi ca să citească cele aproape 400 de pagini. Plus încă un an pentru blog.

”Orice om îi este frică de pedepse, dar mai ales de pedepse care este mari”, a declarat jandarmul, cu ajutorul unui coleg care i-a șoptit la ureche ce să spună. După care a încercat, fără succes, să bea din microfon, despre care crede și acum că e o sticlă cu băutură.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
19 decembrie 2018 07:53
Citește mai mult despre: jandarm Tudor Chirila

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult