Japonezii nu mai sunt la putere! Cel mai bătrân om din lume e un paznic de la Mega

În sfârșit, japonezii și-au găsit un rival feroce în lupta pentru recordurile mondiale de vârstă. Un paznic de la Mega Image tocmai a trecut pe prima poziție în ierarhia mondială a babalâcilor care și-au prelungit viața pe Pământ mai mult decât prevede legea.

În vârstă de 121 de ani și 4 ore, bătrânul tocmai și-a încheiat a doua adolescență, și a sărbătorit angajându-se la al 47-lea său job dintr-o lungă carieră: paznic la un Mega Image din Militari.

Deși a fost acuzat de nepotism, pentru că a preluat postul de la stră-stră-strănepotul său, proaspăt ieșit la pensie, Diluvian Popescu spune că este perfect calificat pentru job: „Dorm 8 ore pe zi, pot ridica fără probleme un coș gol și văd cristal cu un sfert din ochiul stâng, sunt omul perfect pentru post”, a declarat bătrânul.

Acesta are planuri mari de viitor: „Încerc să strâng cât mai mulți bani la Pilonul 18 de pensie, și în același timp să mă descurc și cu rata la apartament, abia peste 30 de ani pot spune că e al meu”, a conchis Diluvian Popescu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Luchian
3 aprilie 2024 07:40
Citește mai mult despre: bătrân Mega Image paznic

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult