Jean Monnet aşteaptă deja elevii: în clase s-au montat scrumierele şi mini-barurile

De-asta e Jean Monnet în topul liceelor! De anul ăsta catedrele din clase au fost înlocuite cu baruri, iar fetele nu mai ies la tablă, ci la o bară de striptease. În timp ce alte licee nici măcar nu au autorizaţie de funcţionare pentru că n-au budă, la Jean Monnet a fost aleasă deja lista cocktailurilor care vor fi servite elevilor în următorul an şcolar.

Directorul expune cu mândrie realizările corpului didactic. “În primul rând că ştim şi să ne alegem personalul. În timp ce la alte licee sunt aceiaşi profesori îmbâcsiţi, care predau aberaţii comuniste, noi am adus oameni care ştiu să pună şi muzică, dar şi specialişti în cocktailuri. Elevii de aici trebuie atraşi cumva. Ne creşte inima de mândrie când, pe la 4-5 seara, când elevii fraieri de pe la alte licee îşi fac temele, noi bem un whisky de 12 ani cu elevii noştri, care în viitor le vor fi şefi”, explică Robert Acrişor, directorul liceului Jean Monnet.

Progresele făcute la Jean Monnet nu se rezumă doar la programa de studii. Directorul spune că la ora de sport elevii sunt grupaţi pe perechi şi li se oferă posibilitatea să facă sex în camere speciale: “Într-o oră de sex, elevii consumă mai multe calorii decât într-o săptămână de alergat. De aceea avem cei mai atletici elevi din ţară”, spune Robert Acrişor.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
10 septembrie 2015 08:09
Citește mai mult despre: Jean Monnet scoala striptease

Alte articole

Vezi mai mult