Jenant! Există români care nu ştiu că video-ul cu Bianca şi Victor Slav la Roma este regizat

Filmuleţul lansat aseară în emisiunea CanCan TV de la postul Acasă, în care Bianca Drăguşanu şi Victor Slav se plimbă prin Roma şi se sărută, a reuşit să păcălească mai mulţi români. Deşi pare greu de crezut, există persoane care sunt convinse că totul a fost filmat pe bune de paparazzi, nicidecum regizat de oamenii din trustul Pro pentru a obţine audienţe mari pe TV.

“Chiar dacă Victor Slav şi Bianca Drăguşanu sunt doi actori proşti, orice persoană cu un minim de inteligenţă ar trebui să realizeze că totul a fost filmat cu acordul celor doi”, susţine reputatul analist media Decebal Popescu. “Victor Slav este angajat al trustului Pro, Bianca a filmat pentru ei, CanCan-ul e la ei în trust, e cât se poate de clar că totul e o mare păcăleală.”

Mai mult, filmuleţul a fost regizat de acelaşi personaj mediocru care a făcut şi video-ul de acum câţiva ani cu Cătălin Botezatu sărutându-i sânii Biancăi Drăguşanu în pădurea Băneasa. “În atari condiţii, e jenant că încă sunt persoane care nu realizează că totul a fost regizat”, a adăugat analistul media.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
22 ianuarie 2013 17:01

Alte articole

Vezi mai mult