Jenant! Niciun canal nu a reuşit să achiziţioneze drepturile de televizare pentru nunta lui Teo!

Televiziunile româneşti le-au făcut o surpriză extrem de neplăcută fanilor îndrăgitei Teo Trandafir! Nunta ei nu a putut fi transmisă în acest week-end de niciun post din România deoarece niciunul nu a avut destui bani pentru a achiţiona drepturile de televizare, estimate a fi cam de două ori mai scumpe decât cele pentru finala Champions League.

„Am vrut ca nunta mea să rămână ceva intim, privat”, a explicat Teo, „astfel încât am cerut o sumă enormă. Recunosc că şi mie mi-ar fi plăcut ca nunta să fie transmisă pe Mynele sau Favorit, ca să o poată urmări toţi fanii mei, dar din păcate doar Sky News a avut suficienţi bani pentru a acoperi drepturile de televizare. Posturile româneşti au avut dreptul să transmită doar câteva faze mai reprezentative însumând maxim un minut.”

Canalele TV din România au căutat însă soluţii, care de care mai ingenioase. Astfel, OTV l-a convins pe Teo de la Cafe Deko să se însoare tot în acest week-end şi a transmis nunta lui, Antena 1 a pus o reporteriţă să se prefacă că este atât Teo, cât şi soţul acesteia, Constantin Iosef, iar Giga TV a făcut un apel la CNA ca următoarea nuntă a lui Teo să fie considerată informaţie de utilitate publică şi să poată fi televizată gratuit.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
4 iunie 2012 09:06

Alte articole

Vezi mai mult