Jenna Jameson vine în România! Va filma scene de sex în toaleta şcolii din Târgu Frumos

Studiourile de la Buftea nu mai sunt singurele care atrag vedete internaţionale pentru filmări în România. Ele riscă să fie detronate de toaleta liceului Ion Neculce din Târgu Frumos, unde doi elevi de clasa a IX-a au fost filmaţi vineri seara făcând sex. Conducerea liceului a primit deja zeci de cereri din partea producătorilor de filme pentru adulţi, care vor să folosească toaleta drept platou de filmare.

Prima vedetă care va sosi în România ca să filmeze în toaleta liceului din Târgu Frumos este Jenna Jameson, care a anunţat deja pe pagina de Twitter că abia aşteaptă să ne viziteze ţara. „Am pus Târgul Frumos pe harta pornografiei internaţionale”, a declarat entuziasmat directorul liceului Ion Neculce.

De notoritatea de care se bucură liceul din Târgu Frumos încearcă să profite şi liceul Jean Monnet, care a început să-şi promoveze toaleta pe site-ul propriu, în speranţa că va atrage producătorii de filme pentru adulţi. Cei de la Jean Monnet au şi un as în mânecă: anumite eleve ale şcolii, care au împlinit deja 18 ani, se arată dispuse să joace în peliculele pentru adulţi care se vor filma în toaleta de la Jean Monnet.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
4 februarie 2013 15:02

Alte articole

Vezi mai mult