Jeremy Clarkson ne jigneşte din nou: “Mă doare în cur că s-au împăcat Bahmu şi Prigoană”

Cunoscutul prezentator BBC a scris un nou editorial vituperant în care jigneşte românii din cap şi până în picioare. Astfel, Jeremy Clarkson a scris “ştiu că poate o să vi se pară extrem ce spun aici dar mă doar fix în cur că Bahmuţeanca s-a împăcat cu papagalul ăla de Prigoană”.

Ca de obicei, declaraţiile prezentatorului Top Gear a stârnit mii de controverse între români care au trimis aproape trei scrisori de protest la adresa BBC. Cu toate acestea prezentatorul a rămas neînduplecat. “Vă rog să nu insistaţi cu ameninţările şi scrisorile, nu o să-mi schimb părerea. Pur şi simplu am alte lucruri de făcut, să aflu dacă Hammond se vopseşte în cap, dacă îşi albeşte dinţii. Până şi James May este mai interesant decât Prigoană şi Bahmuţeanu”.

Ambasada României la Londra a reacţionat vehement şi i-a trimis lui Clarkson, la reşedinţa sa, un set complet de tigăi Dry Cooker şi un ultimatum. “Dorim să-şi ceară scuze pentru jignirile repetate aduse poporului român şi, eventual, să-şi dea demisia de la emisiune să-l lase pe Octavian Ursulescu să o prezinte”, a spus ambasadorul român, Ion Jinga.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

8 mai 2013 17:32

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult