Un manelist din București a intrat în depresie, după ce un trecător i-a aruncat în scârbă o vorbă care l-ar putea afecta toată viața. Manelistul tocmai ieșise dintr-un BMW alb parcat pe trecerea de pietoni, când trecătorul, un bărbat în vârstă, a strigat în direcția lui “bă, hipsterule” și a plecat mai departe, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

manelist_revoltat.jpg

“La viața mea am fost numit în multe feluri, pe care n-are sens să le reproduc, pentru că oricum nu le-ați introduce în articol fără să fiți amendați, dar niciodată ‘hipster’. Mă simt profund jignit, până în adâncul ființei mele, nici nu știu cum o să trec peste asta. Am rămas mască după ce am auzit acel cuvânt strigat cu atâta nonșalanță. M-am așezat pe o bordură și m-am gândit la sensul vieții, în timp ce mângâiam ghiulul ca să mă calmez”, a declarat acesta.

Manelistul spune că va lua măsuri drastice, pentru a evita acest gen de întâmplări pe viitor. “În primul rând o să mă programez la un salon ca să-mi epilez barba definitiv, să nu mai crească niciodată. În al doilea rând, când ajung acasă, o să-mi bat nevasta, care a considerat că e o idee bună să port papion, fie el poleit și cu aur”, a mai adăugat bărbatul.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Luchian | Wednesday, 28.12.2016 17:31 Monden

National Cinematografic