Puţini oameni din lume se pot lăuda cu un job atât de satisfăcător! În caz că v-aţi întrebat vreodată cum se fabrică berea fără alcool, ei bine, în spatele acesteia se află munca grea a lui Ştefan. De mai bine de 25 de ani, Ştefan lucrează la o mare fabrică de bere din Capitală, unde responsabilitatea lui e să bea alcoolul din bere pentru a produce bere fără alcool.

bautor_de_bere_jobul_ideal.jpg
"M-am angajat aici ca paznic de noapte, dar când au văzut şefii ce bun sunt la băut, m-au promovat aproape imediat la departamentul bere fără alcool. Credeam că e o glumă proastă, dar apoi am aflat cu ce se mănâncă - sau mai bine zis se bea - jobul ăsta."

"Nu e atât de uşor. Să nu credeţi că am voie să beau la muncă - trebuie să extrag alcoolul, să-l iau acasă şi apoi să-mi sacrific din timpul liber pentru a-l consuma, uneori ajutat de prieteni", adaugă harnicul Ştefan, dovedind că nici măcar jobul lui nu e perfect.

"Nu e pentru toţi munca asta. Poate că ai alte pasiuni decât Ştefan - inteligenţa artificială, de exemplu, treburi serioase. În cazul ăla, ştiu un job ca lumea, de AI & Deep Learning Research Engineer, la care poţi să-ţi depui CV-ul chiar acum!", spune directorul fabricii de bere, care se gândeşte să-l înlocuiască pe Ştefan cu un robot beţiv după ce bărbatul va ieşi la pensie.

Scris de Advert Einstein | Wednesday, 22.05.2019 16:34 Monden

National Cinematografic