Joburi noi la TVR! Pe lângă CV, trebuie să prezinți și două rude, care să fie angajate odată cu tine

Indiferent de cât de mari sunt datoriile adunate în ultimii ani, unele lucruri nu se schimbă niciodată la TVR. Chiar dacă televiziunea publică merge pe minus, numărul angajaților care nu fac nimic crește de pe o zi pe alta. De exemplu, la ultima serie de angajări, toți candidații au trebuit să se prezinte la interviu alături de două rude, care să fie și ele angajate la TVR.

”M-au eliminat pentru că am uitat să aduc două rude cu mine la interviu”, s-a plâns un candidat respins. ”Degeaba le-am spus că am destule rude care pot să fie angajate odată cu mine, că nici n-au vrut să audă. Le-am arătat poze cu rudele, cu prietenii de pe Facebook, dar fără rost. Asta e, data viitoare o să fiu pregătit, o să vin cu cinci rude, nu cu două.”

Unul din cei 174 de șefi de la resurse umane spune că aici e vorba de tradiție. ”Nu există angajat TVR care să nu aibe minim două rude angajate aici”, a precizata acesta. ”Înainte de interviuri chiar m-am consultat cu toți cei 173 de colegi de la resurse umane, care sunt momentan în vacanță, și am stabilit de comun acord că așa e cel mai bine să procedăm: să angajăm doar persoanele care aduc și câteva rude cu ele, persoane care nu vin cu mâna goală, ca să zic așa.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
29 aprilie 2016 11:04
Citește mai mult despre: tvr

Alte articole

Vezi mai mult