Jocurile foamei! Hotelurile din Fetești, pline de bucureșteni care mint că se află la mare

Un bucureştean s-a făcut de râs când soţia a pus pe Facebook un selfie din camera de hotel “din Mamaia”, în care se vede foarte clar pe geam gara din Lehliu. Cazul lui nu e unic. Pentru că n-au avut bani să ajungă până la mare, mii de bucureşteni s-au oprit la hoteluri din localităţi precum Feteşti, Slobozia, Cernavodă sau Călăraşi şi pretind că sunt pe litoral.

Folosind tertipuri ieftine, precum poze de la “terase de pe faleză”, făcute de fapt la bombe ordinare de prin Olteniţa sau chiar Dor Mărunt, din unghiuri din care “din păcate nu se vede apa, care e superbă”, bucureştenii fără bani au încercat să pretindă că petrec un concediu superb pe plajă.

Cel mai penibil caz e al unui bucureştean, Robert Acrişor, care a fost dat în vileag de socri. Aceştia l-au sunat să-i spună: “Am ajuns la camera voastră de la hotelul Iaki, unde ziceaţi că v-aţi cazat, dar ne-au deschis doi cetăţeni din Republica Moldova. Unde sunteţi, de fapt?”. Ei bine, familia Acrişor se afla la Butimanu, la 25 km de Bucureşti, unde ajunseseră cu un microbuz de pe o linie preorăşenească, iar copiii aşteaptă şi acum cu ochii ţintă pe heleşteu, să apară delfinii şi pelicanii.

Scris de Ionut
21 iulie 2014 13:07
Citește mai mult despre: fetesti plaja terasa vacante

Alte articole

Vezi mai mult