Joe Biden i-a spus lui Will Smith că Putin s-a luat de nevastă-sa

Președintele american Joe Biden continuă să depună toate eforturile posibile pentru a-l opri pe dictatorul rus Vladimir Putin. Atent și el, ca milioane de americani, la ceremoniile Oscar de duminică seara, Biden a înțeles ce trebuie din conflictul iscat între actorul Will Smith și comediantul Chris Rock.

La nici jumătate de oră de la încheierea ceremoniei, președintele american l-a sunat pe Will Smith să-l felicite pentru premiul Oscar și să-i spună să nu încerce să adoarmă pe laurii gloriei. „Sunt mult mai mulți oameni care au vorbit urât de soția ta, întâmplător am niște înregistrări făcute de CIA în care un individ spune de Jada nu doar că-i cheală ci și un pic curvă”, a explicat Biden.

Liderul SUA a făcut acest demers după ce s-a consultat cu mai mulți dintre consilierii săi pe probleme de război care i-au spus că, din ce știu ei, Will Smith nu se abține să pocneasă pe nimeni dacă e nevoie. Aceștia i-au arătat imagini cu actorul american care, după ce a pilotat un avion și a doborât un OZN, a coborât la sol și a pocnit un extraterestru în față, apoi l-a înfășurat într-o parașută și l-a dus târâș până în area 51 să-l studieze militarii.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
29 martie 2022 10:45
Citește mai mult despre: biden Will Smith

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult