Joe Biden: „Sunt onorat să-l întâlnesc pe președintele Jackie Chan”

Încă o declarație controversată a lui Joe Biden, în timpul întâlnirii cu președintele Chinei. Biden a declarat că e onorat să-l întâlnească pe Jackie Chan și i-a transmis că speră să mai facă multe filme, pentru că el este un mare fan. Problemele au început încă de la începutul întâlnirii, când Joe Biden a făcut un scurt tantrum, insistând că vrea să se pozeze cu ursulețul Winnie the Pooh și arăta spre Xi Jinping.

A fost nevoie de intervenția agenților speciali însărcinați cu protecția imaginii președintelui Biden, cei care îi șterg balele din colțul gurii sau îi distrag atenția când începe să spună că fiul său a murit în timpul luptelor din Wakanda.

Xi Jinping a fost profesionist ca întotdeauna și i-a spus lui Biden că-l confundă și că de fapt el nu e Jackie Chan, ci Bolo Yeung, care s-a bătut cu Van Damme în Sport Sângeros, moment în care Biden i-a spus: ”Plm, voi asiaticii arătați toți la fel, nici nu știu cum vă cunoașteți unii pe alții”, iar Xi Jinping a recunoscut că așa este și de aceea vrea să implementeze softul de recunoaștere facială pentru toți cetățenii Chinei.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
14 noiembrie 2022 13:01
Citește mai mult despre: biden Jackie Chan Xi Jinping

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult