Johnny Depp și Amber Heard, acuzați c-au furat ideea divorțului de la Bahmu și Prigoană

Acuzații de plagiat în lumea scandalurilor din showbiz. Johnny Depp și Amber Heard sunt acuzați de cuplul Bahmu-Prigoană că au furat ideea divorțului mediatizat și acum fac bani pe spatele unui concept la care ei lucrează de peste 10 ani.

”Noi nu ne bălăcărim 10 ani prin toate studiourile de televiziune ca să vină alde Johnny Depp să facă fix aceleași scheme pe care le făceam noi acu hă hă… Că a găsit excremente de om în pat. Păi eu de câte ori nu am găsit excrementul uman în pat când veneam acasă?”, spune indignat Prigoană.

Bahmu și Prigoană au de gând să le intenteze un proces celor doi divorțați de la Hollywood. Ca să renunțe la judecată, ei le-au promis lui Johnny Depp și Amber Heard să facă un scandal în patru și să facă și schimb de partenere. Johnny Depp ar urma să trăiască cu Bahmuțeanca vreo câteva luni, iar Amber Heard va scoate de sub Silviu Prigoană aceeași perioadă.

”E o ușă care ni se deschide. Adică una e să intri în direct la Capatos și alta să te înjuri live la  CNN sau la BBC”, spune Bahmuțeanca.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
16 mai 2022 17:23

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult