Terminați cu dezinformările, Victor Ciorbea n-a plecat în concediu, așa cum se tot speculează în presă! Celebrul sex-simbol autohton a plecat, într-adevăr, din țară, însă pentru o treabă serioasă: s-a dus în Insula iubirii, pentru a le pune la încercare pe fetele de-acolo.

ciorbea_insula_iubirii.jpg ”Am decis să activăm opțiunea nucleară în materie de ispite, Victor Ciorbea”, au confirmat producătorii de la Insula iubirii. ”Cum episodul cu sex între o concurentă și o ispită a fost, de departe, cel mai vizionat, era normal să apelăm la o ispită masculină în fața căreia nimeni să nu reziste.”

Producătorii de la Insula iubirii sunt siguri că, odată cu intrarea lui Victor Ciorbea în scenă, numărul partidelor de sex de pe insulă va exploda. ”Absolvent de drept. Şef de promoţie. A făcut culturism în tinereţe, dar s-a lăsat pentru a lucra în administraţia publică, pe un post de premier. Și arată demențial. Cine i-ar putea rezista? Nimeni! Absolut nimeni! Va face sex cu toate concurentele încă din prima seară”, sunt siguri producătorii show-ului.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Wednesday, 17.10.2018 20:40 Monden

National Cinematografic