Jos textila, fetelor! Ispita Victor Ciorbea a ajuns pe Insula Iubirii

Terminați cu dezinformările, Victor Ciorbea n-a plecat în concediu, așa cum se tot speculează în presă! Celebrul sex-simbol autohton a plecat, într-adevăr, din țară, însă pentru o treabă serioasă: s-a dus în Insula iubirii, pentru a le pune la încercare pe fetele de-acolo.

”Am decis să activăm opțiunea nucleară în materie de ispite, Victor Ciorbea”, au confirmat producătorii de la Insula iubirii. ”Cum episodul cu sex între o concurentă și o ispită a fost, de departe, cel mai vizionat, era normal să apelăm la o ispită masculină în fața căreia nimeni să nu reziste.”

Producătorii de la Insula iubirii sunt siguri că, odată cu intrarea lui Victor Ciorbea în scenă, numărul partidelor de sex de pe insulă va exploda. ”Absolvent de drept. Şef de promoţie. A făcut culturism în tinereţe, dar s-a lăsat pentru a lucra în administraţia publică, pe un post de premier. Și arată demențial. Cine i-ar putea rezista? Nimeni! Absolut nimeni! Va face sex cu toate concurentele încă din prima seară”, sunt siguri producătorii show-ului.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
17 octombrie 2018 18:10

Alte articole

Vezi mai mult